Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 26 10 10

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Velkommen til Bernstorffsmindes verden

Verden forandres i disse år. Nye signaler og impulser påvirker vore beslutninger. Konstant må vi tage stilling og vurdere på nye præmisser. Vores verden ændres – men ikke de kvaliteter Bernstorffsminde står for. Bernstorffsminde møbler vil til enhver tid stå for de værdier, der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Klassiske tidløse og behagelige med mange mu- ligheder for at give hjemmet et personligt præg. Fremragende håndværk og brugsegenskaber. Og en udstråling, der signalerer soliditet, tryghed og tillid i en turbulent tid. Det er disse kvaliteter der i en årrække har gjort det lettere for kunder at vælge boligindretning. Velkommen til det nye år tusindes boligmøbler. Velkommen til Bernstorffsmindes verden.

Hvilke signal sender din bolig

Indretning og møbler betyder meget for de signaler, vore bolig sender. Med klassiske design møbler fra Bernstorffsminde er ingen i tvivl om din kvalitets og designsmag. Venlige træsorter i valnød, kirsebær, bøg og eg – skaber både farve og varme. Samtidig udstråler møblernes tidløse design og høje kvalitet den soliditet, der giver tillid til dig som beboer

Helheden tæller

Det er vigtigt, at indretningen passer til omgivelserne i boligen. Men lige så vigtigt er det, at møblerne passer til det menneske der skal bruge dem – og leve med dem – hver dag. Nutidens mennesker stiller store krav til siddekomfort. Det tager vore designere højde for ved konstruktion af vore spisestuestole. Men også så møblet passer ind i miljøet, samtidig med at det er varmt og smukt at se på. For os er det helheden, der tæller.