Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 62 26 10 10

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Bernstorffsminde Møbelfabriks historie

Bernstorffsminde møbelfabrik kan føres tilbage til et landsnedkeri etableret i 1837, beliggende i et lille landsbyområde ved Korinth på Fyn. Møbelfabrikken blev overtaget af familien Sundberg i 1986. De faglige forudsætninger for drift af virksomheden lå hos Leif Sundberg, der er uddannet bygningssnedker (bronzemedalje) og bygningsarkitekt med en fortid som underviser i bl. a. møbelproduktion.

I 1988 indtrådte Morten Sundberg i driften af virksomheden, hos Morten er den faglige kompetence en uddannelse som maskinsnedker (sølvmedalje) og efterfølgende en teoretisk uddannelse som trætekniker.
Far og søn kombinerer deres faglige uddannelser og deres håndværksmæssige færdigheder med deres gode materialeforståelse, og sammen med gode designere, er det lykkedes dem at få skabt en velrenommeret møbelvirksomhed i samarbejde med dygtige snedkerhåndværkere.

Det er ledernes grundtanke, at deres føling med markedet og håndværket kombineret med designernes kreativitet er nøglen til populære designmøbler.
Nytænkning hos Bernstorffsminde har altid været forankret i et ufravigeligt krav til kun at anvende materialer, der opfylder de højeste krav til markedet.

Gennem de seneste årtider har virksomheden etableret en række langvarige samarbejdsrelationer til de bedste leverandører af træ, læder og stof. På den måde sikre vi leverancer af den bedste kvalitet i de færdige produkter, til glæde for vore kunder og for os.

Bernstorffsminde møbelfabrik flyttede i 1996 til sin nuværende adresse Hundtofte 14, 5771 Stenstrup, hvor vi har et produktionsareal på ca. 3000 m2, med et nyindrettet kontor.
Bernstorffsminde A/S, bliver idag ledet af Mette & Morten Sundberg.